Maak een afspraak

Wij zijn vandag gesloten:
We openen op maandag om 08u00

Wij zijn vandag gesloten: We openen op maandag om 08u00

address info@carrosseriegeysen.be address +32 11 54 25 09

Service op maat

Carrosserie herstellen: personenwagens en lichte vracht

Maak een afspraak

Wij voeren met veel plezier en vakkennis alle carrosseriewerken uit voor particulieren, ondernemers, leasingbedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Voor elke herstelling van de carrosserie van uw auto moet u bij Carrosserie Geysen in Lommel zijn. Of u nu rijdt in een personenwagen, lichte vracht of bestelwagen.

Hulp nodig bij het opmaken van uw verzekeringsdossier? Laat het aan ons over. We volgen uw schadeclaim en herstelling samen met u op. Wij geven u een full-service in carrosserieherstelling, zodat u zelfs bij de grootste schade op twee oren slaapt.

ZO HERSTELLEN WIJ DE CARROSSERIE VAN UW AUTO

Carrosserie en Smart Repair

Binnen 24 uur uw probleem opgelost.

price list foto

Vanaf

€95,-

Uitdeuken zonder spuiten

Behoud de originele lak van uw wagen of lichte vracht. We zorgen voor een snelle herstelling van uw autocarrosserie via een milieuvriendelijke en kostenbesparende methode.

price list foto

Vanaf

€165,-

Spotrepair

Steenslag of hagelschade? Het volledig herspuiten van de carrosserie van uw auto is niet nodig. Spotrepair is sneller en veel goedkoper dan de klassieke herstelmethodes.

price list foto

Vanaf

€95,-

Velgen herstellen

Vervanging van lichtmetalen velgen is ontzettend duur én tijdrovend. Laat de velgen van uw personenwagen of bestelbus gewoon door ons herstellen en geef uw voertuig weer de uitstraling dat het verdient.

price list foto

Vanaf

€95,-

Koplampen herstellen

Vergeelde of matte koplampen door UV-straling? Of gewoon algemene slijtage? We herstellen ze aan een fractie van de prijs van een vervanging.

price list foto

Vanaf

€75,-

Voorruit herstellingen

Sterretje in de voorruit of zelfs grotere schade? Onze erkende glashersteldienst herstelt of vervangt elk autoruit, ongeacht het merk, model of de leeftijd van uw auto.